Autodan – iznajmljivanje vozila sa vozačem

Usluga iznajmljivanja automobila sa vozačem, poznata kao “autodan” namenjena je klijentima koji žele nešto više od uobičajene usluge rent-a-car.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem je usluga prilagođena prvenstveno poslovnim ljudima, kao i svim klijentima kojima je neophodan vozač kako bi završili sve obaveze po gradu, u zemlji ili inostranstvu.

Mogućnost celodnevnih ili kraćih najmova luksuznih automobila s vozačem garantuje Vam maksimalnu udobnost i sigurnost.
Kod ove usluge je ključna fleksibilnost u radu, koju SUPER LIMO garantuje.

Poslovni paket

Ukoliko idete na važan poslovni put, sastanak ili Vam je potreban prevoz za Vaše partnere i zaposlene, kao i za sve one poslove koje ne možete sami obaviti, SUPER LIMO nudi sigurnu, brzu i udobnu vožnju luksuznim automobilima. Naši profesionalni vozači će Vas odvesti do mesta sastanka i po potrebi sačekati i vratiti do željenog odredišta.

Sa kompanijom SUPER LIMO stići će te na vreme i impresionirati Vaše poslovne saradnike.

Transfer do/od aerodroma

SUPER LIMO vrši usluge prevoza luksuznim automobilima od željene lokacije do aerodroma ili od aerodroma do svih gradova u Srbiji.
Ukoliko ne želite da ostavite svoj automobil na aerodromu, rizikujete sa nervoznim taksistima a želite da impresionirate važnog gosta, poslovnog partnera iz inostranstva ili očekujete dragu osobu SUPER LIMO je put da ostvarite svoje želje. Naši profesionalni vozači će Vam pomoći oko prtljaga i odvesti Vas u željenom pravcu.

Limo servis – usluga prevoza za venčanje

Usluga limo servisa za venčanje je namenjena parovima koji žele da njihovo venčanje bude kao iz bajke, upotpunjeno luksuznim automobilima kao i elegantnim vozačima.

Na ovaj način klijenti kompanije SUPER LIMO dobijaju kompletnu uslugu, ne razmišljaju o tome ko će voziti automobil i gde će ga parkirati već mogu da svu energiju i dobro raspoloženje usmere na svoje venčanje.

Svečanosti – krštenja, godišnjice, rođendani, mature, diplomski, devojačko ili momačko veče, bebina prva vožnja

Usluga limo servisa za sve vrste svečanosti je namenjena klijentima koji žele da na mesto proslave dođu sa stilom. Krštenja, godišnjice, rođendani, mature, diplomski, devojačko ili momačko veče, bebina prva vožnja su samo neke od svečanosti koje će usluga limo servisa kompanije SUPER LIMO upotpuniti luksuznim automobilom kao i elegantnim vozačem, koje ćete pamtiti ceo život.

Vožnja dece

Usluga je namenjena roditeljima koji nemaju vremena da voze decu u školu, obdanište, ili na raznorazne aktivnosti i potreban im je neko da to obavi umesto njih.

SUPER LIMO štedi roditeljima dragoceno vreme organizujući prevoz za decu luksuznim automobilima.

 

 

Call center: +381 65 307 2014